,,Otthonába visszük a meleget”

Többek között ezért választanak bennünket

5 év garancia

Raktárról azonnal elérhető

Franciaországban gyártva

Hozzáértő szakemberek

Miért elektromos fűtés gáz helyett?


Elektromos törölköző szárítók

Az Atlantic törölközőszárítók kiváló választást jelentenek minden modern fürdőszobához, hiszen nemcsak a törölközők gyors és hatékony szárítását biztosítják, hanem kellemes meleget is árasztanak a helyiségben.

Az innovatív technológiával felszerelt Atlantic törölközőszárítók energiahatékonyak, így hosszú távon is költségtakarékos megoldást nyújtanak.

A termékek precíz hőmérséklet-szabályozása lehetővé teszi, hogy mindig az Ön igényeinek megfelelő hőmérsékletet állítson be, és így maximális komfortot biztosítson.

Ezek a törölközőszárítók stílusos és modern dizájnjukkal bármilyen fürdőszobai enteriőrbe könnyedén beilleszthetők, továbbá többféle méretben és kivitelben elérhetők, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes megoldást.

Az Atlantic termékek megbízhatósága és hosszú élettartama garantálja, hogy sok éven át élvezhesse a kényelmet és a luxust, amelyet ezek a törölközőszárítók nyújtanak.

A konkurenciával szemben az Atlantic törölközőszárítók kiemelkednek a gyorsabb fűtési idővel és az egyenletes hőeloszlással, ami azt jelenti, hogy a törölközők mindig szárazak és melegek lesznek, amikor szüksége van rájuk.

Emellett a könnyű telepíthetőség és a felhasználóbarát vezérlők további előnyt jelentenek, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot.

Válassza az Atlantic törölközőszárítókat, hogy fürdőszobájában a funkcionalitás és az elegancia tökéletes harmóniáját élvezhesse.


Elektromos Fűtőpanelek

A fűtőtest (konvektor) és a fűtőpanel közötti különbség alapvetően a hőelosztás módjában rejlik.

A fűtőtest konvekciós elv alapján működik, amely a levegőt felmelegíti és felfelé szállítja, így melegítve fel a helyiséget. Ezzel szemben a fűtőpanel, hasonlóan a cserépkályhához, előre sugározza a meleget, ami közvetlenebb és egyenletesebb hőérzetet biztosít.

Képzeljük el, hogy a családdal nézzük a futballmeccset, öt méterre ülve a televíziótól a kanapén, és a televízió alatt egy fűtőpanel található. A fűtőpanel előre sugározza a meleget, így még a távolabbi ülőhelyeken is kellemes meleg érzetet biztosít.

A fűtőtestek gyakran gyorsabban melegítik fel a levegőt, de a meleg levegő gyorsan felszáll, így előfordulhat, hogy a helyiség alacsonyabb részein kevésbé érezhető a hő.

Ezzel szemben a fűtőpanelek lassabban melegednek fel, de egyenletesebb és tartósabb hőeloszlást biztosítanak, ami különösen előnyös nagyobb helyiségekben.

A fűtőpanelek gyakran esztétikusabbak és kevesebb helyet foglalnak el, mivel falra szerelhetők, így harmonikusan illeszkednek a modern lakberendezési stílusokhoz.

Mindkét fűtési módszernek megvannak a maga előnyei, és a választás az adott helyiség fűtési igényeitől, valamint az egyéni preferenciáktól függ.

Összefoglalva, a fűtőtest konvekciós hőelosztást alkalmaz, míg a fűtőpanel előre sugározza a meleget, közvetlenebb és egyenletesebb hőérzetet biztosítva.

A fűtőpanelek különösen hasznosak olyan helyzetekben, amikor fontos a közvetlen és azonnali hőérzet, mint például egy futballmeccs nézése közben a kanapén ülve.


Elektromos radiátorok

Az elektromos radiátor, az elektromos fűtőpanel és az elektromos konvektor közötti különbségek alapvetően a hőleadás és hőmegtartás módjában rejlenek. Az elektromos radiátorokban található egy hőmegtartó közeg, amely a készülék kikapcsolása után is melegen tartja a radiátort, így még órákig képes meleg hőérzetet biztosítani. Ezzel szemben az elektromos fűtőpanelek közvetlenül sugározzák a meleget előre, ami gyors és egyenletes hőérzetet nyújt, míg az elektromos konvektorok a levegőt melegítik fel és konvekciós elv alapján felfelé szállítják azt, ami gyors felmelegedést eredményez, de a meleg levegő gyorsan eloszlik.

Az Atlantic márka az elektromos fűtési megoldások terén kiemelkedik a piacon, köszönhetően a kiváló minőségű és megbízható termékeinek. Az Atlantic elektromos radiátorok nemcsak energiahatékonyak, hanem hosszú távon is költségtakarékosak, mivel a hőmegtartó közeg révén kevesebb energiát fogyasztanak, miközben folyamatosan kellemes hőmérsékletet biztosítanak. Egy átlagos felhasználó számára az elektromos radiátorok választása különösen előnyös, mert a hőmegtartó közeg miatt az otthon mindig meleg marad, még a készülék kikapcsolása után is, így kényelmes és állandó hőérzetet nyújt.

Az elektromos konvektorokhoz képest az elektromos radiátorok sokkal hatékonyabbak a hőmegtartásban, és nem igényelnek folyamatos áramellátást a hő fenntartásához. Az elektromos fűtőpanelek ugyan gyorsan és közvetlenül sugározzák a meleget, de nem rendelkeznek azzal a hőtartó képességgel, amit az elektromos radiátorok kínálnak. Az Atlantic elektromos radiátorok emellett stílusosak és könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe, miközben a legmagasabb szintű komfortot és megbízhatóságot nyújtják. Válassza az Atlantic elektromos radiátorait, hogy élvezze a folyamatos és energiatakarékos meleget otthonában, minden körülmények között.

  • Milyen teljesítményt válasszak?

    2,5 méter belmagasság alatt 10 W / négyzetméter teljesítményt ajánlunk.

  • Milyen teljesítményt válasszak 2,5 méter belmagasság fölött?

    Ebben az esetben 35 W / légköbmétert ajánlunk, hogy a legkényelmesebb komfortérzetet adja a fűtőtest.

  • Fürdőszobánál milyen teljesítményt válasszak?

    Fürdőszoba esetén 150 W / négyzetmétert ajánlunk, mivel általában a fürdőszobában gyorsan szeretnénk elérni, hogy meleg legyen, nem tartózkodunk ott életvitel szerűen, többek között ezért is ajánljuk, hogy 150 W / négyzetmétert használjanak fürdőszobánál

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le újdonságainkról és akcióinkról!